Muistojen Design > Toimitusehdot

Toimitusehdot

Pidätämme oikeuden muuttaa hinnoittelua mahdollisen hintavirheen vuoksi. Sivuilla näkyvät verolliset hinnat. Sivuilla ilmoitetun hinnan päälle tulevat toimituskulut.

Noutopisteestämme nouto on maksutonta.

Muistojen Design pidättää oikeuden olla vahvistamatta tilausta, jos tuote on loppuunmyyty tai tuotteen saatavuudessa on ongelmia. Muistojen Design ilmoittaa tästä asiakkaalle viivytyksettä ja palauttaa maksetun summan.

Mikäli kotisivuillamme olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Muistojen Design ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tällaisessa tapauksessa tilaaja päättää haluaako hän tuotteet korjatuin ehdoin ja tiedoin.

Voimassaolevat hinnat ilmoitetaan Muistojen Design verkkokaupan sivuilla osoitteessa http://www.muistojendesign.fi. Osa tuotteista sisältää arvonlisäveron (ALV) 24%, osa vanhoista esineistä kuuluu marginaaliveron piiriin (ALV 0%).

Toimituskulut riippuvat tuotteiden koosta sekä painosta ja useiden tuotteiden kohdalla niiden osuus lasketaan automaattisesti tilauksen teon yhteydessä.

Tuotteet ja toimituskulut maksetaan ennen tilauksen toimittamista. Maksaminen tapahtuu joko laskulla, ennakkomaksulla tai käteisellä. Kaikki tilatut tuotteet ovat Muistojen Design:n omaisuutta kunnes ne on maksettu kokonaan lähetyskuluineen.

Toimitusaika on yleensä noin 2-30vrk. Pienemmät esineet lähetetään Postin tai Matkahuollon välityksellä.

Mikäli tilauksien toimitus pitkittyy kohtuuttomasti (yli neljä viikkoa) pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta saatavilla olevien tavaroiden toimittamiseksi.

Asiakkaalla on oikeus perua tekemänsä tilaus ennen kuin tuote on ehditty jättää Postin tai muun kuljetusliikkeen kuljetettavaksi. Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen: shop@muistojendesign.fi

Tuotteilla on kuluttajansuojalain 6 luvun 15§:n mukainen 14 vrk:n etämyyntiä koskeva palautusoikeus. Palautuksesta on aina sovittava etukäteen. Ohjeet tuotteen palauttamista varten antaa Muistojen Design puhelinnumerossa 0400 491063 tai sähköpostitse: shop@muistojendesign.fi. Palautuksen yhteydessä asiakkaan on aina ilmoitettava tilausnumero, yhteystietonsa ja tilitiedot maksun palauttamista varten sekä liitettävä mukaan Muistojen Design:n sähköpostitse lähettämä kuitti ostosta. Vain käyttämättömän tuotteen voi palauttaa. Tuote on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan, pakattava hyvin palautusta varten ja sen on oltava samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa. Tuote palautetaan annettujen ohjeiden mukaisesti osoitteeseen: Muistojen Design, Rantatie 88, 04310 Tuusula. Tuotteen saavuttua ja Muistojen Design:n hyväksyttyä palautuksen, kauppasumma palautetaan asiakkaalle viivytyksettä, viimeistään 30 vrk:n kuluttua tavaran takaisin saannista. Muistojen Design ei hyväksy palautusta, jos tuote ei ole käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on tehty asiakkaalle tilauksesta tai joita on muunneltu asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Asiakas maksaa aina palautuskustannukset kun lähetys tapahtuu muutoin kuin tavanomaisella tavalla postitse.

Asiakkaan tulee välittömästi, viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa tehdä reklamaatioilmoitus väärin toimitetusta tai virheellisestä tuotteesta Muistojen Design:lle joko puhelimitse p. 0400 491063 tai sähköpostitse shop@muistojendesign.fi. Tämän jälkeen virheellinen tuote palautetaan annettujen ohjeiden mukaisesti kohdassa 5 mainittuun osoitteeseen. Muistojen Design ensisijaisesti korjaa tuotteessa olevan virheen tai toimittaa asiakkaalle virheettömän tavaran kohtuullisessa ajassa. Muistojen Design ei vastaa vaurioista, jotka aiheutuvat asiakkaan puolella olevasta seikasta, kuten esimerkiksi tuotteen väärinkäytöstä tai asiakkaan huolimattomuudesta. Muistojen Design ei myöskään vastaa tuotteen normaalin käytön aiheuttamasta kulumisesta. Suuri osa Muistojen Design:n myymistä tuotteista on vanhoja tai antiikkisia tuotteita. On ilmiselvää, etteivät vanhat tai antiikkiset tuotteet ole uudenveroisia, vaan niissä on usein kulumia ja "ajan patinaa". Asiakkaan on huomioitava tämä tuotteita tilatessaan.

Asiakkaan tulee tarkastaa lähetys ja sen sisältämä tuote heti sen saavuttua asiakkaalle. Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, pyydetään asiakasta tekemään rahdinkuljettajalle vahinkoilmoitus ja sen jälkeen ottamaan yhteyttä Muistojen Design:iin.

Tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat.

Muistojen Design ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos sopimuksen täyttäminen estyy tai viivästyy syystä, joka on Muistojen Design:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Ylivoimaisia esteitä voivat olla esimerkiksi viranomaisen toimenpiteet, tietoverkon toiminnan häiriöt, luonnonmullistukset, tulipalot, sota tai sen uhka, kapinat, mellakat ja työtaistelutoimenpiteet.

Riitojen ratkaisu
Tätä sopimussuhdetta koskeviin riitaisuuksiin sovelletaan Suomen lakia.

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin

Rekisteriseloste

 Ostoskori

Muistojen Design, Helsinki, Suomi
puh. 0400 491 063